درباره نشریه

زبان مجله: فارسی

ترتیب انتشار: فصلنامه ■

گستره انتشار: سراسری ■

نشانی دفتر مجله: اتوبان بابایی- دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) موقعیت مرکزی- پژوهشکده شهید صدر

تلفن: 76702510-021         نمابر: 76702465-021

آدرس پایگاه اینترنتی: Asr.ihu.ac.ir

پست الکترونیک: Asr@ihu.ac.ir

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های علوم سیاسی و روابط بین الملل و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

تبصره: هرگونه تغییر در نام، ترتیب انتشار، مدیرمسئول و سردبیر مجله صرفاً با اطلاع و تصویب شورای پژوهش و فناوری دانشگاه امکان پذیر می باشد.

دسترسی آزاد

همه‌ی مقالات منتشر شده در نشریه مطالعات راهبردی آمریکا به صورت دسترسی آزاد هستند و برای همه مقالات نشریه، همه محتوا به صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران یا مؤسسات آنها در دسترس است.

سیاست مجوز نشریه

نشریه مطالعات راهبردی آمریکا تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC BY  4.0) منتشر می‌شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می‌توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

حق کپی رایت

نویسندگان صاحب حق چاپ در این نشریه هستند و حق چاپ و نشر نامحدود را حفظ می کنند. نویسنده بر اثر تسلط کامل دارد.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه مطالعات راهبردی آمریکا یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه مطالعات راهبردی آمریکا یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

آگهی‌

نشریه مطالعات راهبردی آمریکا هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه مطالعات راهبردی آمریکا تحت مالکیت و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه پژوهشکده شهید صدر دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند. زیرا می تواند منجر به تبادلات سازنده و همچنین استناد زودتر و بیشتر از مقالات منتشر شده شود.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.