معمولاً سردبیر نامه پذیرش را به نویسنده مسئول مکاتبات ارسال میکند؛ اما اسامی بقیه نویسندگان زمان چاپ مقاله نه تنها بر روی مقاله درج میشوند، بلکه اسامی آنها در گواهی پذیرش هم آورده میشود و جای نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
ORCID مختصر شده عبارت Open Researcher and Contributor به معنای «محقق و مشارکت کننده آزاد»، است. ایده اصلی آن در سال 2009 توسط جمعی از پژوهشگران و دانشجویان در آمریکا و کانادا، جهت حل و رفع یک ابهام درباره نام های مشابه محققین بنا نهاده شد. لینک روش ثبت نام و راهنمایی آن در صفحه اصلی فصلنامه اورده شده است.
هر فرد پس از ثبت نام یک ID مشخص خواهد داشت. در واقع با داشتن این کد یک اثر انگشت «علمی» یا «تجاری» خواهید داشت. همچنین بر اساس آن تمامی مقالات شما قابل ردیابی می باشند.
یکی از مهمترین ویژگیهای کد ORCID، امکان اتصال به تمام پایگاههای معتبر، از جمله ISI، اسکوپوس، Researchgate، Linkedin و... میباشد. همچنین این کد میتواند ابهامات مربوط به نام های مختلف یک نویسنده را برطرف نماید.
تمام افراد از جمله محققان، دانشجویان و اساتید هیئت علمی می توانند در پرتال www.orcid.org، به صورت رایگان ثبت نام کنند و اطلاعات خود را در زمینه های تحصیلی، بیوگرافی، مقالات و کتاب ها، تکمیل نمایند.